Schoolbestuur
De Veluwse Onderwijsgroep

Onderwijsrichtingen
mavo | havo | atheneum| ISK

Meer informatie
www.heemgaard.nl 

Over De Heemgaard

De Heemgaard is een school voor mavo, havo en atheneum (met Latijn). Ook is er een Internationale Schakelklas (ISK) voor kinderen die nog niet zo goed Nederlands spreken, bijvoorbeeld omdat ze het uit het buitenland komen.

EEN GOEDE EN VEILIGE SFEER
Dat jij een fijne schooltijd hebt vinden wij heel belangrijk. We willen dat jij je prettig en veilig voelt op school want leren gaat beter als jij je op je gemak voelt en plezier hebt. Alle leerlingen en klassen hebben een eigen mentor die samen met jou en je klas zorgt voor een fijne sfeer. We dagen je uit op zoek te gaan naar je talenten, interesses en passies. Van ons krijg je ruimte om deze verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld tijdens de Plusroutes of op het Entreprenasium. Op onze website lees je van alles over de keuzemogelijkheden die je hebt.

CHRISTELIJKE SCHOOL
De Heemgaard is een christelijke school waar iedereen welkom is. Samen geven we vorm aan dagopeningen en vieringen. Op De Heemgaard kun jij jezelf zijn! We vinden het belangrijk dat iedereen gezien en gekend wordt. Daarom hebben we afspraken gemaakt over hoe we met elkaar omgaan en wat we van elkaar mogen verwachten. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en wat we aan elkaar hebben. Helder en duidelijk!